Onze geschiedenis, onze passie

Ons verhaal begint in 2018 en is actief op het gebied van Social Media. We bieden onze klanten verschillende oplossingen voor elke behoefte en werken met verschillende Influencers, merken en opkomende bedrijven. Een van de eerste was een dealer van supercars en luxe auto’s in Zwitserland, die zijn horizon wilde verbreden en ons vroeg om hen te helpen bij het beheren en sponsoren op social media, met als doel meer mensen te bereiken en hun diensten onder de aandacht te brengen.

 

Dus besloten we onze eigen weg in te slaan, die zich gaandeweg ontwikkelde en waardoor we deze wereld steeds beter gingen ontdekken.

Vandaag de dag hebben we niet alleen certificeringen en ervaring in de sector opgedaan, maar zijn we ook een goed team geworden, verbonden en vastberaden met één enkel doel: elke dag voortdurend werken aan het bijwerken en aanbieden van de beste diensten, de sociale media bijhouden en vooral hoge kwaliteits- en professionele normen handhaven.

Laat ons je helpen in je groei, we zullen altijd aan je zijde staan om te realiseren wat je wenst. Geen oude Marketing meer, maak uw Cijfer, Activiteit of Merk modern en bekend Online