Elegant Billionaire
QR Code voor visitekaartjes

QR Code voor visitekaartjes

Hoe gebruik je QR codes voor visitekaartjes

Hoewel we het niet graag toegeven, verspillen we vaak tijd en geld aan het maken van visitekaartjes die vervolgens in de prullenbak belanden of vergeten worden. Klanten doen dit niet altijd omdat ze een betere partner dan ons hebben gevonden voor de klus die ze nodig hebben, of omdat we niet over de vereiste vaardigheden beschikken. Vaak worden visitekaartjes gewoon weggegooid omdat ze de aandacht niet trekken of opvallen.

QR Codes voor visitekaartjes: de basis

Voor niet-ingewijden zijn QR-codes op visitekaartjes zwart-witte vakjes met drie vierkantjes rechtsboven, linksonder en linksonder en ze doen een beetje denken aan die kleine witte vierkantjes die verschijnen tijdens tv-pauzes.

Ze zijn ontworpen om gescand te worden door bijna elk type smartphone en hebben gewoon een speciale applicatie nodig, die de meeste mensen al hebben.

Codes worden meestal geplaatst op visitekaartjes en allerlei soorten reclame en kunnen een effectief hulpmiddel zijn voor professionals. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze al enige tijd door creatieven worden gebruikt. Er zijn veel redenen waarom jij dat ook zou moeten doen.

QR Code sui biglietti da visita

Websites

QR Code sui biglietti da visita

Tickets

QR Code sui biglietti da visita

QR voor tabel

QR Code sui biglietti da visita

Kranten

QR Code sui biglietti da visita

Winkels

 

Waarom het toevoegen van een QR-code aan visitekaartjes een verschil kan maken voor werkzoekenden

 • Het grootste voordeel van het gebruik van scanbare elementen op professionele visitekaartjes is dat je contacten direct kunt leiden naar waar je ze wilt hebben. Hier zijn de top 5 tips om je kansen op een baan met QR-codes te vergroten:
  1. Directe link naar een online CV.
  Dit kan een goed beheerde LinkedIn-pagina zijn, of een website die je zelf hebt gemaakt. QR codes op visitekaartjes kunnen mensen direct naar deze adressen linken.
  2. Laat je creaties zien.
  Als je in de creatieve sector werkt, zoals animatie, grafische vormgeving of illustratie, kan een scanbare QR-code je unieke vaardigheden aan je contacten laten zien – iets wat traditionele papieren kaartjes nooit zouden kunnen doen.
  3. Overtuig je contacten dat je bereid bent om iets anders te proberen.
  Wanneer je op zoek bent naar een baan, kan dit van onschatbare waarde zijn.
  4. Plaats een QR-code op je CV.
  Het kan je helpen om meer details te geven over het materiaal in je CV door links te maken naar verschillende projecten, referenties of ander relevant materiaal.
  5. Maak je kaartje onweerstaanbaar.
  Visitekaartjes zijn vrij algemeen, maar door een QR code toe te voegen kun je een opvallend visueel element bieden dat waarschijnlijk niet onopgemerkt zal blijven.

QR Code sui biglietti da visita

Kleding

QR Code sui biglietti da visita

Boeken

QR Code sui biglietti da visita

Pakketten

QR Code sui biglietti da visita

Banner

QR Code sui biglietti da visita

Etiketten

Promoot je kleine bedrijf met QR-codes op visitekaartjes

Zelfs kleine ondernemers kunnen profiteren van scanbare codes op visitekaartjes om hun bedrijf te laten opvallen in de markt.

Stel je voor dat je een kaartje krijgt van een bedrijf dat gespecialiseerd is in landschapsarchitectuur. Als je de mogelijkheid hebt om een code op het kaartje te scannen en de video QR-code te gebruiken om de prachtige projecten te zien die het bedrijf heeft gedaan, zul je veel meer geneigd zijn om contact met hen op te nemen, toch?

Videomarketing, blogs en websites zijn fantastische hulpmiddelen om je bedrijf te personaliseren door een band te creëren met potentiële klanten. Maar de uitdaging ligt in het overtuigen van klanten om ze te bekijken. Scancodes ondervangen dit probleem met een eenvoudige en elegante oplossing.

Producten

Tijdschriften

Vliegers

Visitekaartjes

Voertuigen
error: Content is protected !!