Google My Business beoordelingen kopen

Google My Business beoordelingen kopen

Schrijf ons om beoordelingen te kopen vanaf 4,99 of om gratis informatie aan te vragen

U wordt doorverwezen naar de klantenservice van Pelican Agency

 

 

Hoe het werkt

1. Kies de optie die je wilt en bestel het aantal beoordelingen dat je wilt.

2. Voeg in de bestelling de vereiste informatie toe.

3. Ondersteun je bestelling binnen 48 uur.

4. 8 tot 13 berichten kunnen meer per week zijn.

 

Wat onze Airbnb recensie aankoopdienst inhoudt :

  • Het aantal Google My Business-sterren kiezen tussen 1 en 5
  • Aangepaste beoordelingen schrijven na bestudering van uw type bedrijf (voor een betere controle over uw beoordelingen kunt u deze naar ons sturen op het moment van bestellen).
  • Google Mijn Bedrijf beoordelingen worden gepubliceerd van echte, actieve en geverifieerde Google Mijn Bedrijf accounts.
  • De publicatie gebeurt geleidelijk voor een natuurlijk effect.
  • Geen risico op sancties, onze methode is 100% natuurlijk.

Google My Business beoordelingen kopen?

Het kopen van Google Mijn Bedrijf beoordelingen verbetert uw geloofwaardigheid en verhoogt de interesse van klanten in uw Google Mijn Bedrijf vermelding! Wij bieden u aan om Google My Business beoordelingen tussen 1 en 5 sterren te kopen. Je kunt, als je dat wilt, schriftelijke beoordelingen aan ons geven. Wij kunnen ze echter voor dezelfde prijs schrijven, na een studie van uw bedrijf, zodat uw Google Mijn Bedrijf-recensie perfect bij uw vestiging past.

Google Mijn Bedrijf beoordelingen helpen je ook om je bedrijf beter te laten scoren in zoekmachines.


Waarom Google My Business recensies kopen?

Als er een krachtige zoekmachine in de wereld is, dan is het Google Mijn Bedrijf wel. Dus als je een Google Mijn Bedrijf-webaccount hebt, is dat een zeer belangrijke bron voor de gezondheid van je bedrijf. Een Google Mijn Bedrijf-pagina markeert uw aanwezigheid op internet. Om de duurzaamheid van je online reputatie te garanderen, is het meer dan essentieel om te beginnen met het kopen van Google Mijn Bedrijf beoordelingen. In dit artikel proberen we te begrijpen waarom deze actie nodig is.

Google My Business recensies kopen vergroot uw aanwezigheid op het web

 

Transparantie is belangrijk voor consumenten. Dit belang van transparantie kan worden toegeschreven aan de toegankelijkheid van grote hoeveelheden informatie over een bepaald bedrijf. Tegenwoordig is het gebruikelijk dat consumenten het bedrijf onderzoeken voordat ze een product of dienst kopen. Bijna 88% van de consumenten leest zelfs recensies om de kwaliteit van lokale bedrijven te bepalen. Vaak wordt dit onderzoek uitgevoerd via Google Mijn Bedrijf beoordelingen.

Om de kracht van het kopen van recensies op Google My Business aan te tonen, toonde hetzelfde onderzoeksrapport aan dat 72% van de consumenten bevestigt dat positieve Google My Business recensies ervoor zorgen dat ze lokale bedrijven meer vertrouwen. Dit biedt een goede kans voor lokale bedrijven om een concurrentievoordeel te behalen door Google Mijn Bedrijf-recensies te verzamelen. Integendeel, het creëert een gevoel van urgentie in hoe te reageren op negatieve recensies, wat het vertrouwen van klanten verder zal vergroten.

Het vertrouwen in het merk vergroten

 

Sinds enige tijd publiceren internetgebruikers beoordelingen op verschillende platforms. Deze Google Mijn Bedrijf beoordelingen zijn van het grootste belang voor bedrijven die in overvloed aanwezig zijn op het web. Elk positief of negatief advies heeft een ereplaats op het web, in die mate dat bepaalde bedrijven er hun ultieme wapen van hebben gemaakt. Tegenwoordig worden Google Mijn Bedrijf beoordelingen zelfs gebruikt als SEO-methoden. Dit zijn elementen die internetgebruikers beïnvloeden in hun beslissingen.

Maar als je betere SEO wilt, goede publiciteit op het web, dan heb je daar de juiste oplossingen voor. Het gaat om het kopen van recensies en zelfs het kopen van Google Mijn Bedrijf sterren. Door dit proces krijgt u positieve feedback van uw klanten. Deze positieve feedback zal je aanwezigheid op het web vergroten. Het voordeel van dit proces is dat er het meest naar je product wordt verwezen en dat je meer bekendheid krijgt.

Recensies op Google My Business maken je geloofwaardiger

Het is niet langer nodig om te bewijzen dat positieve internetrecensies je geloofwaardigheid geven en tegelijkertijd je klantenbestand vergroten. Het is echt een hulpmiddel dat de beslissing van een potentiële consument over jouw product of dienst beïnvloedt. Deze beoordelingen voorkomen dat bepaalde internetgebruikers alle sites op het web moeten doorzoeken.

Bovendien geeft het hebben van goede recensies een boost aan je SEO. Hoe positiever je bent, hoe meer kans je hebt om bovenaan de ranglijsten te komen. Door Google Mijn Bedrijf beoordelingen te kopen, kun je beter bepalen wat mensen denken.