Facebook beoordelingen kopen

Facebook beoordelingen kopen

Schrijf ons om beoordelingen te kopen vanaf 4,99 of om gratis informatie aan te vragen

U wordt doorverwezen naar de klantenservice van Pelican Agency

 

 

Hoe het werkt

1. Kies de optie die je wilt en bestel het aantal beoordelingen dat je wilt.

2. Voeg in de bestelling de vereiste informatie toe.

3. Ondersteun je bestelling binnen 48 uur.

4. 8 tot 13 berichten kunnen meer per week zijn.

 

Wat is inbegrepen in onze Facebook recensie aankoopservice :

  • Het aantal Facebook-sterren kiezen tussen 1 en 5
  • Aangepaste beoordelingen schrijven na het bestuderen van je type bedrijf (voor een betere controle over je beoordelingen kun je ze naar ons sturen tijdens het bestellen).
  • Facebook beoordelingen worden gepubliceerd van echte, actieve, geverifieerde Facebook accounts.
  • De publicatie gebeurt geleidelijk voor een natuurlijk effect.
  • Geen risico op sancties, onze methode is 100% natuurlijk.

Facebook beoordelingen kopen?

Facebook recensies kopen verbetert je geloofwaardigheid en verhoogt de interesse van klanten in je Facebook tabblad! Wij bieden je de mogelijkheid om Facebook recensies tussen 1 en 5 sterren te kopen. Je kunt ons, als je dat wilt, voorzien van geschreven beoordelingen. Wij kunnen ze echter voor dezelfde prijs schrijven, na een studie van uw bedrijf zodat uw Facebook recensie perfect past bij uw woning.

Recensies op Airbnb helpen u ook om uw bedrijf beter te laten scoren in zoekmachines.


Waarom Facebook beoordelingen kopen?

Als er een krachtige zoekmachine in de wereld is, dan is het Facebook wel. Dus als je een Facebook-webaccount hebt, is dat een zeer belangrijke bron voor de gezondheid van je bedrijf. Een Facebookpagina markeert je aanwezigheid op het internet. Om de duurzaamheid van je online reputatie te waarborgen, is het meer dan essentieel om te beginnen met het kopen van Facebook recensies. In dit artikel zullen we proberen te begrijpen waarom deze actie nodig is.

Facebook-recensies kopen vergroot je aanwezigheid op het web

 

Transparantie is belangrijk voor consumenten. Dit belang van transparantie kan worden toegeschreven aan de toegankelijkheid van grote hoeveelheden informatie over een bepaald bedrijf. Tegenwoordig is het gebruikelijk dat consumenten het bedrijf onderzoeken voordat ze een product of dienst kopen. Bijna 88% van de consumenten leest zelfs recensies om de kwaliteit van lokale bedrijven te bepalen. Vaak wordt dit onderzoek uitgevoerd via Facebook-reviews.

Om de kracht van het kopen van recensies op Facebook aan te tonen, toonde hetzelfde onderzoeksrapport aan dat 72% van de consumenten bevestigt dat positieve Facebook recensies ervoor zorgen dat ze lokale bedrijven meer vertrouwen. Dit biedt lokale bedrijven een goede kans om een concurrentievoordeel te behalen door Facebook-recensies te verzamelen. In plaats daarvan creëert het een gevoel van urgentie in hoe te reageren op negatieve recensies, wat het vertrouwen van de klant verder zal vergroten.

Het vertrouwen in het merk vergroten

 

Sinds enige tijd plaatsen internetgebruikers beoordelingen op verschillende platforms. Deze Facebookreviews zijn van het grootste belang voor bedrijven die op het web te vinden zijn. Elke positieve of negatieve mening heeft een ereplaats op het web, in die mate dat bepaalde bedrijven er hun ultieme wapen van hebben gemaakt. Tegenwoordig worden Facebookreviews zelfs gebruikt als SEO-methoden. Dit zijn elementen die internetgebruikers beïnvloeden in hun beslissingen.

Als je echter betere SEO wilt, goede publiciteit op het web, dan heb je daar de juiste oplossingen voor. Het gaat om het kopen van recensies en zelfs het kopen van Facebooksterren. Door dit proces krijgt u positieve feedback van uw klanten. Deze positieve feedback zal je aanwezigheid op het web vergroten. Het voordeel van dit proces is dat er het meest naar je product wordt verwezen en dat je meer bekendheid krijgt.

Facebookrecensies maken je geloofwaardiger

Het is niet langer nodig om te bewijzen dat positieve internetrecensies je geloofwaardigheid geven en tegelijkertijd je klantenbestand vergroten. Het is echt een hulpmiddel dat de beslissing van een potentiële consument over jouw product of dienst beïnvloedt. Deze beoordelingen voorkomen dat bepaalde internetgebruikers alle sites op het web moeten doorzoeken.

Bovendien stimuleert het hebben van goede recensies je SEO. Hoe positiever je bent, hoe meer kans je hebt om bovenaan de ranglijsten te komen. Door Facebook recensies te kopen, kun je beter bepalen wat mensen denken.