Elegant Billionaire
Beheer van sociale media

Beheer van sociale media

Wij zorgen voor je sociale kant voor effectieve communicatie

                                                                                                                                                                            

MAAK VAN JE PROFIEL EEN ECHT BEDRIJF

Dankzij Social Media Management

Het hebben van een Social Media Management in is een geweldige manier om jezelf bekend te maken en een gemeenschap van klanten te creëren om actiever betrokken te zijn. Om jezelf op een originele manier te adverteren, maar ook om in real time de nieuwe smaken en behoeften te ontdekken die op de markt ontstaan.

Social Media Management levert u gekwalificeerde gebruikers op, het soort gebruikers dat eerder zal worden omgezet in klanten en dus een toename van het bedrijfsvolume.

Maar let op! Deze vorm van reclame heeft echter ook zijn regels. Daarom stellen we de beste professionals tot je beschikking. En dan hebben we het niet over professoren in ‘lift selfie lighting’, maar experts in social media marketing die kunnen kiezen op welke kanalen je absoluut aanwezig moet zijn, je doelklanten correct kunnen identificeren en een beeld van je bedrijf kunnen verspreiden dat mensen aantrekt en vasthoudt.

Social Media Management voor u, meer informatie…

 

Een offerte aanvragen

Implementatie en beheer van sociale media

Zoals we al zeiden, vereist het gebruik van sociale netwerken eerst een zorgvuldige analyse van welke kanalen je moet kiezen. Elk sociaal netwerk heeft kenmerken die meer of minder geschikt kunnen zijn voor je bedrijf en je communicatiestrategie. Bovendien is het veel minder winstgevend om overal maar sporadisch en discontinu aanwezig te zijn dan een paar sociale netwerken te cureren maar wel echte interactie met gebruikers te creëren. Door je Instagram-pagina elke geologische periode bij te werken, lijk je alleen maar uit de pas te lopen met je tijd: het is beter om er helemaal niet aanwezig te zijn en je te richten op één Facebook-post per dag. Voel je je niet spraakzaam genoeg? Geen zorgen, daar kunnen wij voor zorgen.

Strategieën voor Instagram en Facebook

Facebook is het populairste sociale netwerk in Ticino en de wereld in het algemeen. Daarom is het bijna altijd een goed idee om een profiel te openen. We helpen het elke dag te groeien door steeds meer gebruikers te bereiken. We betrekken ze bij leuke initiatieven, beantwoorden hun vragen en noteren hun meningen, zodat je die kunt gebruiken om ideeën op te doen voor je eigen werk. Op Instagram laten we je volgers groeien door aangepaste strategieën te ontwikkelen die het volledige potentieel benutten. Niet alleen foto’s, maar ook bijschriften, ad-hoc hashtags, verhalen waarin je je verhaal kunt vertellen en een compleet overzicht van je bedrijf kunt geven. En natuurlijk links naar je site om gemakkelijk verkeer te leiden.

 

Linkedin: laat mensen weten dat je er bent

Linkedin is het juiste sociale medium om niet alleen met klanten te netwerken, maar vooral ook met potentiële zakenpartners. Via dit kanaal kunnen we u helpen inzicht te krijgen in markttrends en het laatste nieuws in uw branche, maar ook uw bedrijfsidentiteit verspreiden en winnende synergieën ontwikkelen die blijvend zijn.

 

Samenhangende en nooit triviale inhoud creëren

Een goed idee hebben is belangrijk, maar weten hoe je het communiceert is nog belangrijker. Om optimaal gebruik te maken van sociale media in Ticino, is het allereerst essentieel om jezelf te onderscheiden van de concurrentie door originele inhoud te bieden die consistent is met je imago. Van foto’s tot posts, wij laten niets aan het toeval over.

 

Publicatieplannen op maat

Afhankelijk van de kenmerken van uw bedrijf en de gekozen kanalen ontwikkelen we een passend redactioneel project. Uw aanwezigheid op sociale media maakt deel uit van de identiteit die u wilt geven en die wij aan uw merk zullen geven, en we zullen het als zodanig beheren en integreren in de hele communicatiestrategie die we voor u zullen bedenken. We zorgen voor alles door allerlei initiatieven te ontwikkelen, van fotowedstrijden tot polls, van de juiste hashtags op het juiste moment tot Linkedin Ads-campagnes voor nieuwe productlanceringen.

error: Content is protected !!